Psalmendagboek
een jaar lang leven met de liederen van Jezus
Auteur: Tim Keller

Samenvatting

Psalmendagboek
Een jaar lang leven met de liederen van Jezus

De Psalmen zijn het liederenboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven.

Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand het hele boek van de Psalmen te lezen. Dit Psalmendagboek is gebaseerd op zijn jarenlange omgang met dit Bijbelboek, van zijn studie, inzichten en inspiratie die hij noteerde in zijn gebedsschriften. Kathy Keller kwam tot het lezen van de Psalmen als ondersteuning tijdens een langdurige ziekte. Samen leggen zij de betekenis van de teksten uit en laten ze hun lezers de diepe wijsheid van de Psalmen zien.
Dit dagboek biedt een prachtige handreiking om een jaar lang intensief met de Psalmen bezig te zijn, levenslessen eruit te leren en zo dagelijks het geloofsleven een krachtige impuls te geven.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.

Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim Het huwelijk - Gods wijsheid over gevende liefde (zie blz. 9). Dit is hun tweede gezamenlijke boek.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Psalmendagboek een jaar lang leven met de liederen van Jezus
Auteur Tim Keller
Uitgever Uitgeverij van Wijnen
Jaar Verschenen 2016
Taal nl
Pagina's pp. 384
ISBN139789051945522
Onderwerp Psalmen (boek)

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!