De stekker in het contact !
God Vinden Door... Bidden En Bijbellezen

Samenvatting

Apparaten hebben stroom nodig. Als je het warm wilt hebben, licht wilt, of de boel wilt reinigen met een stofzuiger, moet je de stekker in het stopcontact doen. Iets dergelijks geldt voor het contact met God.

'Zoekt de Here, terwijl Hij zich laat vinden.' Jesaja 55:6
'Nadert tot God, en Hij zal tot u naderen.' Jakobus 4:8

Waarom is er soms zo weinig groei en verandering in ons geloofsleven? Waarom gaat er soms zo weinig van ons uit? Omdat we op eigen houtje opereren en 'vergeten' contact te maken. We moeten de relatie met de Here voeden door voortdurend contact met Hem. Zodat we door Hem verlicht, verwarmd en gereinigd worden. Daarom moet de stekker in het contact!

Dit boekje helpt u de kracht van het gebed en Gods Woord te (her)ontdekken. De auteur maakt gebruik van de OBT-bijbelstudiemethode (ontdekken, begrijpen, toepassen) van John Boekhout om het Woord te laten spreken. De OBT-methode wordt op een eenvoudige wijze door hem toegelicht en toegepast, zodat deze gemeentebreed ingezet kan worden. Na enkele inleidende hoofdstukken worden twee series bijbelstudies uitgewerkt aan de hand van deze methode. Hiermee kun je individueel of in kringverband aan de slag.

Ruud van der Ven is ex-natuurarts en oud-huisarts. Hij houdt lezingen/spreekbeurten aan de hand van de Bijbel en is auteur van ondermeer 'Niemand anders dan Jezus alleen', 'Van kwaal tot erger?', 'Dossier T.B. Joshua' en 'Sluiers over de Schrift'.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel De stekker in het contact ! God Vinden Door... Bidden En Bijbellezen
Auteur Ruud van der Ven
Uitgever Buijten en Schipperheijn B.V.
Jaar Verschenen 2008
Taal nl
Pagina's pp. 96
ISBN139789058813718
Onderwerp Bidden, Bijbelstudie

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!